Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
pelagia-kliari-peggy'spath

Η Πελαγία Κλιάρη είναι πτυχιούχος αισθητικής, μακιγιάζ και ονυχοπλαστικής. Για περισσότερα από 14 χρόνια υπήρξε υπεύθυνη στο παραφαρμακευτικό και δερμοκαλλυντικό τμήμα των φαρμακείων και παράλληλα εξασκούσε και εξασκεί ιδιωτικά, το επάγγελμά της με πάθος και υπευθυνότητα.

Μέσα στα πλαίσια του ρόλου της στον χώρο αυτό, κατάφερε να συνάψει επιτυχημένες συνεργασίες και να επεκτείνει τις γνώσεις της στον δερματολογικό τομέα. Η δραστηριοποίηση της σε μεγάλες ελληνικές πόλεις, οι γνώσεις, η εξειδίκευση και η μελετημένη προσέγγιση της στο καλαίσθητα ωραίο, κέρδισαν πολλούς και πιστούς ακόλουθους όλα αυτά τα χρόνια.

“Γνώρισα πολλά κορίτσια που μεγάλωσαν, έγιναν έφηβες και με την παράλληλα συνεχόμενη καθοδήγησή μου, κατέληξαν σε γυναίκες γεμάτες δύναμη, αυτοπεποίθηση, λάμψη και ομορφιά.”

“Η σκέψη μου ήταν, όλοι οι λάτρεις του όμορφου, εσωτερικά και εξωτερικά, οι οπαδοί της ευεξίας και της υγείας, να βρουν την όαση τους εκεί όπου όλες οι απορίες, οι προβληματισμοί ακόμα και η άγνοια, θα έχουν μια απάντηση και ουσιαστική λύση.”

“Η επιτυχημένη πορεία μου στον χώρο της υγείας, που δεν είναι άλλος από το φαρμακείο, ήταν το τέλειο περιβάλλον για να δω από άλλη οπτική, την έννοια “προσωπική φροντίδα” και υγεία, εσωτερικά και εξωτερικά. Έχοντας το προνόμιο να δοκιμάζω νέα και καινοτόμα προϊόντα, εκτίμησα, αξιολόγησα και ιεράρχησα την δράση που έχουν στον οργανισμό και την επιδερμίδα, ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.”

Δεν παύω να είμαι και εγώ μια, όπως πάρα πολλές γυναίκες που εμφανίζουν σπυράκια και δίνουν την μάχη τους με τις λεπτές γραμμές, τις ρυτίδες και την απώλεια λάμψης. Να χρησιμοποιώ το μακιγιάζ, ως το πιο δυνατό μου όπλο για να καλύψω τα τρωτά σημεία και να αναδείξω τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά που όλες οι γυναίκες έχουμε.

Παρόλο που ζούμε σε μια εποχή που υπάρχουν άπειρα καλλυντικά προϊόντα με ευανάγνωστες πληροφορίες και οδηγίες χρήσης, διαπιστώνω πως υπάρχει μια σύγχυση ως προς τη σωστή επιλογή και τον κατάλληλο τρόπο εφαρμογής του εκάστοτε σκευάσματος. Η μεγάλη προσφορά μπορεί να αποφέρει τελικά σύγχυση και αποπροσανατολισμό και εκεί μπαίνει ο δικός μου ρόλος. Στην εύστοχη κάθε φορά επιλογή!
Σκοπός μου λοιπόν είναι να γίνω η προσωπική σας σύμβουλος ομορφιάς. Ο άνθρωπος αυτός που θα σας ακούει με προσοχή, θα σας βοηθά να βγείτε από όλη αυτή την αβεβαιότητα, έτσι ώστε να σας οδηγήσει στην επιλογή προϊόντων και θεραπειών ομορφιάς που αρμόζουν στον κάθε τύπο δέρματος και οργανισμό.
Γιατί τελικά.. Τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες;;;… απλά να λάμπουν!!”