Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
aesthetician

Αισθητικός

#αισθητικός στην ελληνική γλώσσα: Αισθητική είναι ο κλάδος της φιλοσοφίας που ασχολείται με τον ορισμό του ωραίου και αν μπορεί καταρχάς να υπάρξει ορισμός για το τι είναι ωραίο, αλλά και σε τι χρησιμεύει ένας τέτοιος ορισμός. O όρος ‘αισθητική’ παράγεται από την ‘αίσθηση’, την εμπειρία που προσλαμβάνουμε μέσω των αισθήσεων. #αγαπήστε τον εαυτό σας και φροντίστε τον λίγο περισσότερο!

Skin Care

Ο καθημερινός καθαρισμός είναι επιφανειακός και γίνεται στην αρχή κάθε φροντίδας!
Πολλές άχρηστες ουσίες του δέρματος, αλλά και υπολείμματα του επιφανειακού καθαρισμού βρίσκονται βαθύτερα στην κεράτινη στιβάδα και στους πόρους, χωρίς να έχουν απομακρυνθεί.
Αυτή η διαδικασία γίνεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα ανάλογα τον τύπο δέρματος μας και αυτός επίσης προσδιορίζει τι είδους peeling και μάσκες θα επιλέξουμε!
•Χοντροί ή λεπτοί κόκκοι;
•ποιά ονομάζουμε peeling gommage και ποιός ο ρόλος τους;
•Μάσκα με πράσινη,ρόζ ή λευκή άργιλό;
•Τί μας προσφέρουν οι μάσκες με ενεργό άνθρακα που έγιναν must τα 3 τελευταία χρόνια και είναι κατάλληλες για όλες/όλους;
•Πόσο απαραίτητο είναι για τους άντρες ο καθημερινός καθώς και ο πιο βαθύς καθαρισμός;
Είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω σε όλες τις απορίες και να σας συστήσω τα κατάλληλα προϊόντα!

Consulting

Ένας δυναμικά καταρτισμένος επαγγελματίας πάνω στην περιποίηση του δέρματος, η οποία μπορεί να μεταβάλλει μια επιδερμίδα σε ιδανική με όπλο της, ειδικές θεραπείες, χημικά peeling, μικροαπολέπιση και την προηγμένη τεχνολογία.
Αφοσιωμένη στο να λατρέψουν οι γυναίκες την καλλυντική τους περιποίηση και να σταματήσουν επιτέλους τη χρήση φίλτρων στις φωτογραφίες τους!!

Make up

Το μακιγιάζ είναι ένα εργαλείο που δεν έχει δημιουργηθεί για να μετατρέψει ένα άσχημο αντικείμενο σε όμορφο παρά να μεγιστοποιήσει την ήδη υπάρχουσα ομορφιά σας! Είμαι δίπλα στο γάμο σας και σε όποια άλλη ιδιαίτερη στιγμή που θα θέλετε να την αναδείξετε!

Nail Artist

Επειδή η εξωτερική σας εμφάνιση δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη χωρίς να έχετε όμορφα νύχια, αναλαμβάνω να περιποιηθώ τα πάνω και κάτω άκρα σας. Εφαρμογή απλού βερνικιού, ημιμόνιμου, ονυχοπλαστικής(gel, acrygel), πεντικιούρ.