Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μάσκες: τα δεκαπέντε λεπτά της απόλυτης ανανέωσης!

face-cleaning

Ενυδατικές,λάμψης ,καθαριστικές,λευκαντικές,καταπραϋντικές,συσφικτικές αντιγηραντικές, μάσκες τροφής. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη αγορά πάρα πολλές για το πρόσωπο,το σώμα και τα μαλλιά σας που καθεμιά έχει τη δική της ευεργετική ιδιότητα. Σήμερα θα μιλήσω για τις μάσκες προσώπου.

Καταρχάς η μάσκα περιποίησης δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο. Κατά δεύτερον είναι ένα προϊόν που δεν έχει την απήχηση που θα έπρεπε γιατί πολλές κυρίες διαμαρτύρονται για την έλλειψη χρόνου και  τους έντονους ρυθμούς ζωής. Και όμως ,οι μάσκες έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά συγκέντρωσης σε δραστικά συστατικά και δίνουν άμεσα αποτελέσματα. Μέσα σε 15 το πολύ 20 λεπτά δίνουν ανάλογα το τύπο επιδερμίδας αυτό που του λείπει. Πχ σε μια λιπαρή επιδερμίδα που θέλει να απαλλαγεί από την ανεπιθύμητη γυαλάδα,την υπερέκκριση σμήγματος και τους διεσταλμένους πόρους θα προτείνω μια μάσκα που θα εμπεριέχει πράσινη άργιλο ή σαλικυλικό ή αζελαικό οξύ ή με κάποιο αιθέριο έλαιο όπως είναι το tea tree.Αντίστοιχα σε μια ξηρή ή αφυδατωμένη επιδερμίδα θα συστήσω μια πλούσια σε ενυδατικά συστατικά  για άμεση αποκατάσταση της λιπιδικής ισορροπίας.

Εκτός από τις μάσκες που μπορούμε να βρούμε στο εμπόριο, μπορούμε να φτιάξουμε και στο σπίτι μας με σπιτικά υλικά ανάλογα με το τύπο δέρματος μας των αναγκών του.

Συμβουλεύω λοιπόν όλες μου τις πελάτισσες και φίλες να κάνουν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα μια ιδιαίτερη και ολιγόλεπτη περιποίηση του δέρματος τους γιατί εκτός από την αναζωογόνηση του,θα τονωθεί και η ψυχολογία τους. Για να μπορέσετε να διαλέξετε τη ιδανική μάσκα για εσάς περιγράψτε μου τι λείπει από το δέρμα σας και θα σας συστήσω τη κατάλληλη!

Please follow and like us: