Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Για τα μάτια σας μόνο!

Τα μάτια λένε πως είναι ο καθρέφτης της ψυχής. Γι’ αυτό το λόγο και μόνο χρειάζεται να τα προσέχουμε ιδιαίτερα.

Οι μαύροι κύκλοι,τα πρηξίματα,οι σακούλες,οι ρυτίδες γύρω από τα μάτια φανερώνουν εκτός του ότι δε φροντίζουμε σωστά αυτή τη περιοχή και πως κάποιος άλλος λόγος προκαλεί όλα τα παραπάνω.

Πέρα λοιπόν από τις ρυτίδες που δημιουργούνται απ’ τις εκφράσεις μας και τα χρόνια,οι μαύροι κύκλοι,τα πρηξίματα και οι σακούλες σχετίζονται με τη κούραση,τον μη επαρκή και ποιοτικό ύπνο,τη κατακράτηση υγρών,το τοξικό φορτίο,το θυρεοειδή. Καλό είναι να επιχειρήσουμε να διορθώσουμε πρώτα τον εσωτερικό υπεύθυνο με είτε καλύτερο και ποιοτικότερο ύπνο,είτε με τη κατανάλωση περισσότερου νερού,τροφών και βιταμινών που θα βοηθήσουν στη σωστότερη κυκλοφορία των υγρών στο σώμα μας καθώς την υγεία όχι μόνο των ματιών μας αλλά και ολόκληρου του οργανισμού μας.

Αφού μπούμε στη διαδικασία να βελτιώσουμε τους ενδογενείς παράγοντες θα μπορέσουμε να επιλέξουμε πιο εύκολα μια κρέμα ματιών για πιο λαμπερό, ξεκούραστο βλέμμα και μια  πιο ενυδατωμένη περιοχή γύρω απ’ αυτά. Σωτήρια επιλογή εκτός των eye gel-cream είναι οι μάσκες και τα serum ματιών που δίνουν πιο άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα.

Πολλά τα προϊόντα ματιών,πολλές οι εταιρίες αλλά για να μη μπερδευτείτε και να διαλέξετε το κατάλληλο,μπορείτε να με ρωτήσετε και θα σας βοηθήσω με το καλύτερο δυνατό τρόπο!

Please follow and like us: